KULTUR, SANAT, FİKİR FORUM
Eylül 03, 2010, 06:02:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: John Fante  (Okunma Sayısı 470 defa)
koledoyuran
Newbie

« : Eylül 28, 2009, 08:30:52 »

John Fante, Türkiye'de olduğu kadar dünyada da geç keşfedilmiş, tanınmış bir yazar. Bu tekrar tanınmasında, yeniden keşfinde de kuşkusuz Charles Bukowski'nin büyük katkısı olmuş.

Alıntıyla başlık açtım bu kadarı yetti bana.. Kimse okumuyordur herhalde biyografileri..
Kimin umurunda ki..

"Toz" çok olmuştur elbet icat olunalı.. Ona sormak ve ufalması adımlarının,her gün içine çeken o dehşet sefalet.. Filmleştikçe iğrençleşen macera.. Deprem sınırlar arası.. ahhh..

Bandini olm sen gebermeden Camilla nasıl geberdi sen benden daha iyi bilirsin..
Ki senin camından tırmanırken gördüğüm bile oldu onu.. Ama hangi pencereydi o..
Güneyde mi.. Olsun..

Sen Bandini, Arturo Bandini..!

*ben her şeyi hem görüyor hem de umutsuzca öyle olmadığını duymak istiyordum. *kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım. kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım... *bizde herkese yetecek kadar utanç var. *bir de hayatın koordinatları meselesi beni çok yoruyor
birazdasenagla
Newbie

« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2009, 10:33:11 »

Fante, benim tanrım diyordu bukowski,belki bizler için yok canım abartmış gibi gelebilir.Ama bukowski böyle diyorsa inanmamak ne mümkün Gülümseme Bahara kadar bekle bandini !! kitabı okurken sanki bandini oluyorsunuz.Onunla beraber sinirlenip onun sinsi planlarını okuduğunuzda yüzünüzde tebessüm oluşuyor.Bukowski kadar kaba bir dili yok daha mütevazi ve dingin bir anlatıma sahip.Hatırlattın bize değerli insanı koledoyuran.Teşekkürler.

Bilinç,korkunç bir lanettir.Düşünürsün,hissedersin,acı çekersin.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: