Tutunamayanlar
Mayıs 18, 2012, 08:01:19 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Adını hatırlayamadığımız filmler.  (Okunma Sayısı 6958 defa)
ariferkin1976
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mart 16, 2010, 07:39:55 »

yokmu mishael dudikofun yukarıda verdigim filmini hatırlayan yokmu bu sitede
Zeliha
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Mart 16, 2010, 10:44:42 »

eveeeeet
sanırım benimişim biraz daha kolay  kendisine demediğimi bırakmadığım bülent akyürekle alakalı bir video izlerken karşıam çıktı bu film aslında filmi bilmiyorum filme  benziyor frağmanda kullanılmış bi kız çoçuğu var sonra büyüyor elinden oyuncağı düşüyor kısaca bu film farğmanda şahane sardı zira çoçukluğuma atıf yapıp kurbanlara hediye etmeyi düşünüyorum

-sahne şu küçük bi kız var oyunlar felan sonra kzı büyüyor çoçukluktan kalma oyuncağı merdivendeyken elinden düşüyor -

şimdiden teşekkürler linki ekleyecektim açılmadı

(:
Zeliha
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mart 17, 2010, 12:11:42 »

oyuncağı nasıl birşeydi atlıkarınca resmi olan bir kutu gibimiydi?

ya tam ayırd edemedim bana minik bi davula benzettim siz adını yazıverseniz yinede baksam

(:
Zeliha
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Mart 17, 2010, 12:35:47 »

afedersiniz şimdi gördüm:)
tereddüt ettim çünkü aslında bilinen bi film olduğu için söyleyeceğim film. 
jeux d'enfants da da böyle bir sahne hatırlıyorum, o film mi acaba.

evet o filmmiş humm humm baktım fotoğrflarına izlemeye değer mi ? öyküsünü sadeceçoçuklukla örülü sanmışım yine yenilği yanılgı yanıldımm ...

(:
sevememsevdesen
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Haziran 07, 2010, 04:03:33 »

yha benimde adını hatırlayamadığım bi filim var sarışın gözlüklü bi kıza fotoraf makinası alınıyo sonra o kız büyümüş oluyo sürekli fotoraf çekmeye devam ediyo evinin bi duvarı boydan boya çektiği resimlerle kaplı oluyo  sonra bi sevgilisi oluyo  falan bu kadar hatırlayabiliyorum lütfen çook önemli arkadaşımla izlemiştik sonra bidaha bulamadık o filmi eğer adını söylerseniz filmi cd ciden alıp doğum gününde hediye edicem nolur yardımcı olun
sevememsevdesen
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2010, 08:23:48 »

yha benim adını hatırlayamadığım film de sarışın gözlüklü bi kız annesi fotoraf makinası alıyo hani resmi çekince direk çıkıyo yha onlardan sonra birden kız büyümüş oluyo kendine ait bi evi var bi duvar boydan boya kızın çektiği resimlerle dolu kızın bide erkek arkadaşı var erkek arkadaşıyla bi kutlama gibi bi yere gidiyolar yanlış hatırlamıyosam sonra dönerken taksiye biniyolar taksici kadına asılıyo çocuğunuz varmı diye kadın hayır deyince isterseniz birlikte çocuk yapabiliriz diyo bu kadar hatırlıyorum lütfennnnnnnn yardım edin çok önemli bu film bulmam lazım bir an önce
songünlerdemalabağlamıştı
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2010, 02:11:49 »

bir film izlemiştim insanlar vardı hareket ediyorlardı ama adını koyamadım

aman allahım ne kadar da entellektüel insanlar var burda
whyliving
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Haziran 17, 2010, 02:46:08 »

bilioyrum bila reha erdem kosmos

neden bende bilmiyorum. ama öyle işte. öyle...
İHVAN
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Ağustos 01, 2010, 01:08:04 »

içtiğiniz çaya üç karanfil atmak unutkanlığa iyi geliyormuş bende bu bilgiyi yeni öğrendim bugün Gülümseme

Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen 'kim o' de yeter ki: Çünkü, kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim...
Victor Hugo
leylirumi
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Ağustos 02, 2010, 04:23:51 »

içtiğiniz çaya üç karanfil atmak unutkanlığa iyi geliyormuş bende bu bilgiyi yeni öğrendim bugün Gülümseme

neyi unutmamak için?

Sîne hâhem şerha şerha ez firâk /Tâ bigûyem şerh-i derd-i iştiyâk
İHVAN
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Ağustos 03, 2010, 08:30:56 »

neyi unutmamak için?

izlediğimiz filimlerin isimlerini C:

Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen 'kim o' de yeter ki: Çünkü, kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim...
Victor Hugo
leylirumi
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Ağustos 06, 2010, 01:21:45 »

neyi unutmamak için?

izlediğimiz filimlerin isimlerini C:

C;

Sîne hâhem şerha şerha ez firâk /Tâ bigûyem şerh-i derd-i iştiyâk
cesurgenc25
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Ağustos 28, 2011, 06:32:54 »

merhaba ben bir film ismi arıyorum
konusu: amerikan filmi olması lazım adama karısı banyoda yıkanırken saç kurutma makinası suya atarak öldürüyor.ve daha sonra ise başka kadınlarla ilişkisi oluyor.sonra karısının ruhu onu rahatsız bırak mıyor. karısının ruhu kocasını öldürmek istiyor.ama daha sonra kadınlar adamı tüfekle öldürüyor.işte bu filmin ismini istiyorum
cesurgenc25
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Ağustos 29, 2011, 10:22:49 »

merhaba ben bir film ismi arıyorum
konusu: amerikan filmi olması lazım adama karısı banyoda yıkanırken saç kurutma makinası suya atarak öldürüyor.ve daha sonra ise başka kadınlarla ilişkisi oluyor.sonra karısının ruhu onu rahatsız bırak mıyor. karısının ruhu kocasını öldürmek istiyor.ama daha sonra ilişkisi olan  kadınlar adamı tüfekle öldürüyor.işte bu filmin ismini istiyorum.film hafif erotik komedi filmdi

ayrıca filmi 1997-1998 yıllarında izledim sanırım amerikan filmi olması lazım bir türlü ismi gelmiyor aklıma bilerseniz iyi olur
paradoks66
Newbie

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Ekim 16, 2011, 08:53:18 »

Slm konusunu hatırlayıp ismini hatırlamadığım 2 adet film var. Yardımcı olursanız sevinirim. Her ikisinide yaklaşık 5-6 yıl önce Tv de izlemiştim.

1- Alım - satım yapmak için çevre yolu yakınlarındaki bir kasabada eski bir benzin istasyonunda buluşan iki çete anlaşamayıp orada kısa süreli çatışmaya giriyorlar. Çatışmadan sonra 1 tanesi ağır yaralı olmak üzere bütün çete üyeleri ölüyor. Olayı ihbar alan 2 polis istasyona gelince iki kurşunlanmış araç, hepsi ölmüş çete üyeleri ve en önemlisi 1 valiz dolusu para buluyorlar. İki memur aralarında kısa sürede anlaşıp diğer ekipler gelmeden parayı saklıyorlar. O esnada yaralı çete üyesini farkediyorlar. Polisin birisi zaten ölmek üzere olan yaralıyı eliyle boğuyor. Olay tam kapandı derken merkezden dedektifler gelip araştırma yapıyorlar. Çünkü polisin boğarak öldürdüğü son yaralı aslında çetenin içine sızmış bir ajan olduğunu öğreniyoruz. Bu arada otopsi yapan kasaba doktoru aslında ölü ajanın üzerindeki kayıt cihazını almış, dinlemiş ve iki polisin ne yaptıklarını biliyor, fakat merkezden gelen bayan ajana boş kaset veriyor. Daha sonra doktor diğer iki polise şantaj ile ortak oluyor. şüpheli durumdan tatmin olmayan bayan ajan yeni bir otopsi yapıp ölen ajanın boğulduğunu anlıyor ve iler karışıyor..... Evet güzel bir filmdi adını unuttum, 9. uncu otoyol diye aklımda kalmış ama bulamadım.

2- Tatil için sakin bir kasabaya giden bir avukat barda yaşlı bir adamla tanışıyor. Yaşlı adam amatör roman yazarı olduğunu ilk romanının taslağını incelemesi için yeni dostu avukata veriyor. Avukat o gece romanı okuyor. Roman müthiştir Bir tür seri cinayetler zincirini en ufak ayrıntısıyla ele almışıtır. Taslağı yaşlı adama vermek için adamın evine giden avukat kapıda bir polis ile karşılaşıyor. Polis yaşlı adamın öldüğünü, hiç mirasçısının olmadığını, evinininde devlete kaldığını söylüyor. Avukat o anda romandan bahsetmekten vazgeçip, sanki kendi romanu gibi bir kaç ay sonra bastırıyor. Roman müthiş satıyor, avukat oldukça ünlü bir yazar oluyor. Bu arada romanda ele alınan cinayetlerin en ince ayrıntılarıyla yazılmış olması, polis dekdektifinin dikkati çekiyor ve araştırıyor ki bunlar gerçek cinayetler ve bu ayrıntıları ancak katil bilebilir. Bizim avukat bir anda cinayetleri üzerine ihale alıyor. Polisten kaçarak gerçeği ispat etmeye çalışıyor. En sonunda işin ucu bir tiyatrocu akademisyene dayanıyor. Bu tiyatrocunun bu olaylardan öance karısına bir araba çarpıp öldürmüş. Kaza yapan kişininde avukatı bizim avukatmış. Avukat sayesinde suçlunun ceza almamış olması tiyatrocuyu avukata kinlendirmiş. Ve senaryoyu yazmış. O yaşlı adam da evine gittiğinde yaşlı adamın öldüğünü söyleyen poliste kılık değiştiren tiyatrocuymuş...... Sanırım konularını ayrıntılıca yazdım.

Gerçekten de her iki filmde senaryolarından oldukça etkilendiğim filmlerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: